Helyi közélet

2012.07.08. 11:12

Látogasson el hozzánk!

Nyíregyháza - Szeretettel hívunk és várunk minden kedves pszichiátriai beteget, azok hozzátartozóját, szakembert és érdeklődőt a Pszichotikusok Egyesületébe.

Nyíregyháza - Szeretettel hívunk és várunk minden kedves pszichiátriai beteget, azok hozzátartozóját, szakembert és érdeklődőt a Pszichotikusok Egyesületébe.Székhelyünk Nyíregyházán, a Sóstói út 62. szám alatt található. Itt minden beteg és hozzátartozó olyan közösségre találhat, amely megkönnyíti mindennapjait, barátokra lelhet és ingyenes tanfolyamokon, rendezvényeken vehet részt. Saját példámból tudom, hogy milyen nehéz elhatározni magunkat, hogy elmenjünk és bekopogjunk egy közösség ajtaján, mert kedvetlenek vagyunk vagy éppen félünk, szorongunk. Ezeket az érzéseket le kell győzni! Tudatosuljon bennünk, hogy mi is értékes emberek vagyunk és tevékeny, hasznos tagjai lehetünk azoknak a közösségeknek, amelyekben élünk! Nyitottabbá kell válnunk az új emberek, új környezet, új elfoglaltságok felé, mindezekben nagy segítséget nyújt a betegeknek a Pszichotikusok Egyesülete.

Örömmel adom hírül, hogy július 4-én, 9 órától elkezdjük ingyenes agyagozó-korongozó tanfolyamunkat, július 7-én, szombaton 10 órától pedig nyílt nap lesz, ami szintén ingyenes. Szerintem nagyon jó ötlet, hogy főzőversenyt is rendezünk, amelyre csapatok jelentkezését várjuk a 42/595-581-es telefonszámon. Programjaink között szerepel még szövés, gobelin kiállítás, zenés délután, sőt 16 óráig szakemberek várnak minden problémával küzdő embert. Ha tehetik, kísérjék figyelemmel programjainkat a jövőben és vegyenek is részt rendezvényeinken!

Gacsályi Szilvia

Ezek is érdekelhetik