Helyi közélet

2012.08.01. 16:10

Elfogták a visszaeső férfit

Nagyhalász - A Nagyhalászi Rendőrőrs körzeti megbízottja vasárnap késő este Nagyhalász belterületén lett figyelmes, egy szakadó esőben kerékpárjával közlekedő 37 éves helybeli férfire, aki egy nagy fehér zsákot vitt magával.

Nagyhalász - A Nagyhalászi Rendőrőrs körzeti megbízottja vasárnap késő este Nagyhalász belterületén lett figyelmes, egy szakadó esőben kerékpárjával közlekedő 37 éves helybeli férfire, aki egy nagy fehér zsákot vitt magával.A rendőr a gyanúsnak vélt férfit igazoltatta, csomagját átvizsgálta, melyből különböző használati tárgyak, értékes szeszes italok és számítógép alkatrészek kerültek elő. A férfi a tárgyak származásáról hitelt érdemlően nyilatkozni nem tudott, így mivel azok feltehetően bűncselekmény elkövetéséből származtak, a rendőrök az ellenőrzés alá vont férfit a rendőrőrsre előállították.

Az eljárás során megállapítást nyert, hogy a férfi többszörösen büntetett előéletű, így a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában