Helyi közélet

2012.08.10. 13:38

Három sérült a nyíregyházi hármas karambol nyomán

Nyíregyháza - Három személyt vitt kórházba a mentő  péntek délután, amikor három személygépkocsi karambolozott egymással Nyíregyházán az Inczédy soron.

Nyíregyháza - Három személyt vitt kórházba a mentő  péntek délután, amikor három személygépkocsi karambolozott egymással Nyíregyházán az Inczédy soron.A helyszíni információ szerint a Szent István utca irányából haladt az Inczédy soron a Bocskai utca felé több gépkocsi péntek dél körül, amikor hármas karambol történt. Egy próbarendszámos Mercedes vezetője vélhetően egy manőverrel akart sávot váltani és fékezni, ebből az egyik sikerült, eközben meglökte a sávban előtte haladó Daewoot, amit rátolt egy Seat végére.

A középen ragadt járműben ketten is megsérültek, őket és még egy személyt a mentők kórházba vitték, a rendőrség lezárta a balesetben érintett két sávot, és eljárást indított a felelősség tisztázására. Azt, hogy ki okozta a balesetet csak az eljárás végén lehet tudni, az anyagi kár viszont már most is felbecsülhető, biztosan több százezer forint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában