Helyi közélet

2012.08.02. 19:13

Leégett az Alma utcai iskola tetőzetének egy része

Nyíregyháza - Jelentős az anyagi kár keletkezett a csütörtök este észlelt tűz nyomán, amiben Nyíregyházán az Alma utcai iskola tetőzetének egy része elégett.

Nyíregyháza - Jelentős az anyagi kár keletkezett a csütörtök este észlelt tűz nyomán, amiben Nyíregyházán az Alma utcai iskola tetőzetének egy része elégett.Azt nem tudni pontosan mikor keletkezett a tűz, ami az Alma utcai iskola tetőzetében keletkezett csütörtökön, de 17 óra körül észlelték, hogy a nagy alapterületű épület középső része teljes terjedelmében lángol. A tetőn négy gázpalack is volt, amit vélhetően a tetőn munkákat végző szakemberek hagytak ott, mert felújítják az épületet. Nem hivatalos értesülés szerint két személyt vittek kórházba a mentők füstmérgezés gyanújával.

A kiemelt fokozatú tűz oltásához a nyíregyházi tűzoltók mellett Hajdúnánás egységei is riasztást kaptak. A kár jelentős, azt, hogy mi okozta a lángokat tűzvizsgáló fogja megállapítani. A közelben lakók szörnyülködve nézték hogyan pusztítja el a tűz a tetőt. A tűzoltók nagyjából egy órás munkával megfékezték a lángokat, így a tető nagy része ép maradt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában