Helyi közélet

2012.08.20. 14:39

Timi fejére került a korona

Nyíregyháza, Sóstó - Vasárnap este nagy tömeg gyűlt össze a Sóstógyógyfürdő Sörfesztiváljának nagyszínpada körül, 18 órától kezdődött az Alpok Adria szépségverseny döntője.

Nyíregyháza, Sóstó - Vasárnap este nagy tömeg gyűlt össze a Sóstógyógyfürdő Sörfesztiváljának nagyszínpada körül, 18 órától kezdődött az Alpok Adria szépségverseny döntője. A nézőtéren fürdővendégek és hozzátartozók szorítottak a család szeme fényének sikeréért, a színpadon pedig először utcai, utána fürdőruhás, végül alkalmi viseletben vonultak végig megyénk szépségei. Azt már a castingon megtudtuk, hogy többségük beszél idegen nyelven, imádnak táncolni, kedvelik az állatokat, mosolygósak, csinosak.

A zsűriben három korábbi győztest láthattunk, hiszen Maximovics Anett volt már végső győztes, Teremi Anett tavaly nyerte el a Sóstó szépe díjat, így időn ő tette a kategória győztesének fejére a koronát, és persze itt volt Knobloch Alexandra, aki 2011-ben volt az Alpok Adria megyei döntőjének győztese, így a királynői koronától ezen az estén kellett megválnia, ő tette a győztes fejére.

A verseny biztosan nehéz helyzetbe hozta a zsűrit, mert sokáig tanakodtak, mire felhangzott a bevonuló zene. A hangulatot a műsorvezetők a végsőkig csigázták, majd kihirdették kiknek a mosolya lesz a legszélesebb. A Sóstó szépe címet Lukács Réka nyerte el, a második udvarhölgy Márta Vivien lett, első udvarhölgy Kozma Fanni, a győztes pedig a tavalyi második Tóth Timi. Júniusban töltötte be a 19-dik évét, és eddigi tervei közül Fannival együtt rendőrtisztek szeretnének lenni. A tavalyi győztes Alexandra is ilyen terveket szőtt, őt már fel is vették így hamarosan az egyik legvonzóbb pálya lehet a rendőrtiszti. A lányoknak gratulálunk, és természetesen minden induló kapott ajándékot, illetve több különdíjat is kiosztottak a versenyzőknek. Egy évig tehát Timié a korona, az országos döntőben ő képviseli megyénket.  

Pusztai Sándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában