Helyi közélet

2012.08.27. 17:22

Zajos volt a zays verébfészek

Nyíregyháza -  Zay Anna Gimnázium, Egészségügyi Szakközépiskola és Kollégium Diákönkormányzata idén is megszervezte a leendő kilencedikes tanulói számára a verébtábort.

Nyíregyháza -  Zay Anna Gimnázium, Egészségügyi Szakközépiskola és Kollégium Diákönkormányzata idén is megszervezte a leendő kilencedikes tanulói számára a verébtábort.Az új tanulók nagyszerű lehetőséget kaptak egymás megismerésére, egy kellemes vakációzásra, gazdag sport és szórakoztató programokkal. Felsőbb éves diákok is csatlakoztak a tábor résztvevőihez, segítve a „verebek” beilleszkedését. Nagy sikert aratott a „verébolimpia”, az esti diszkó, a strandolás, a karaoke party és az Activity Show.

A tábor zárónapján – a DÖK hagyományaihoz híven – a diákok megválasztották a legszebb veréblányt és verébfiút, majd minden résztvevőnek baráti üzeneteket írtak a személyes tortalapjára. Végezetül egy finom ebéd után minden kisveréb hazaszállt.

Zimán Edvinné, DÖK-patronáló tanár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában