Helyi közélet

2012.09.06. 16:01

A villám felgyújtotta, az eső oltotta a hodályt Zemplénagárdon

Zemplénagárd - Két megye tűzoltói vonultak egy tűzhöz csütörtökön. Az elsődleges információ szerint villámcsapás következtében gyulladt ki egy hodály Zemplénagárdon a Leányvári utcában.

Zemplénagárd - Két megye tűzoltói vonultak egy tűzhöz csütörtökön. Az elsődleges információ szerint villámcsapás következtében gyulladt ki egy hodály Zemplénagárdon a Leányvári utcában.A Katasztrófavédelem kisvárdai és sátoraljaújhelyi tűzoltói dolgoztak együtt a lángok megfékezésén, valamint a Borsod megyei műveleti szolgálat, amit a szakadó eső is segített. A kiérkezéskor a kb. 40x10 méteres fából készült építmény tetőzete teljes terjedelmében égett. Az épületben lévő élőállatokat kimentették, valamint volt bent egy munkagép is.

Az oltás és az utómunkák több órás feladatot róttak a tűzoltókra. Sajnos az épületet megmenteni nem lehetett. A kár nagyságát még nem mérték fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában