Helyi közélet

2012.09.17. 16:47

Menet közben lobbant lángra egy haszonjármű Nyíregyházán

Nyíregyháza - Személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár jelentős és átmenetileg teljes útzárat okozott egy tűzeset a Korányi Frigyes utcán hétfő délután.

Nyíregyháza - Személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár jelentős és átmenetileg teljes útzárat okozott egy tűzeset a Korányi Frigyes utcán hétfő délután.Egy Mercedes haszonjármű tartott az elsődleges információ szerint hétfő délután Nyíregyházán a Korányi Frigyes utcán a belváros felé. A jármű műszerfala mögül minden előzetes jelzés nélkül erős füst terjedt az utastérbe, és a motor lángolni kezdett. Az értesítést követően a Katasztrófavédelem nyíregyházi tűzoltói a kárhelyre siettek, és perceken belül eloltották a lángokat.

A rendőrség segített a mentésben a forgalom átmeneti leállításával, majd felvették az adatokat az eljáráshoz. Az anyagi kár jelentős, az okot egyelőre nem tudni pontosan. Az ilyenkor szokásos lehetőségek között az elektromos zárlat és az üzemanyag rendszer hibája egyaránt szóba jöhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában