Helyi közélet

2012.10.26. 07:34

Árokba billent a hatalmas munkagép

Nyírlövő - Munkagép húzta ki az árokból a munkagépet csütörtök este Nyírlövőnél.

Nyírlövő - Munkagép húzta ki az árokból a munkagépet csütörtök este Nyírlövőnél.Az elsődleges információ szerint csütörtök este egy kombájn tartott a 4109-es úton Pap felől Nyírlövő irányába. Nyírlövő előtt a járművezető a nagy méretű géppel a szembejövő forgalom miatt jobbra húzódott, de eközben a kombájn a laza padkán megsüllyedt és az árokba billent.

Személyi sérülés nem történt, a gép sem sérült meg, valamint tereptárgyban sem okozott kárt, így egyik hatóság intézkedésére sem volt szükség. A tulajdonos ismerősei, barátai "megmozdultak" és nekiláttak a műszaki mentésnek. A kombájn mögé az árokba homokot hordtak, majd egy traktor húzta, miközben egy kamion rögzítette azt a további borulás megelőzése érdekében. A feladatot kellő előkészítést követően percek alatt megoldották, addig a forgalmat a nyírlövői polgárőrök irányították. A megmentett gép sértetlenül, saját kerekein folytatta útját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában