Helyi közélet

2012.10.29. 16:33

Megsemmisítik a választási eredményt Tiszavasváriban

Tiszavasvári - Hétfő délután 13 óra óta ülésezik a Tiszavasvári helyi választási bizottság. A grénum feladata, hogy kivizsgálja a vasárnapi választások alatt a bizottsághoz beérkezett panaszokat.

Tiszavasvári - Hétfő délután 13 óra óta ülésezik a Tiszavasvári helyi választási bizottság. A grénum feladata, hogy kivizsgálja a vasárnapi választások alatt a bizottsághoz beérkezett panaszokat.Bundáné Badics Ildikó a Választási Iroda vezetője  a tanácskozás szünetében telefonos megkeresésünkre elmondta  a bizottság a beadványok vizsgálata után úgy döntött,hogy megsemmisítik Tiszavasváriban az 1. és 8. választókerületi eredményeket a tegnapi szavazás napján felmerülő visszaélések és törvénysértések miatt.

Az 1. választókerületben kettő szavazókör működött, a 8. pedig egy, az a 10. számú, amelynek szavazati eredményét már tegnap függesztették a felmerült jogellenes cselekmények miatt. A következő hetekben dől el, hogy mikorra írják ki a két választókerületben a megismételt szavazást. Az ülés további döntéseiről kora este ígért tájékoztatást a bizottság elnöke.

Balogh Tamás  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában