Helyi közélet

2012.10.02. 19:45

Tinibörze lesz szombaton

Nyíregyháza - A divat és a takarékoskodás, a jó minőségű, márkás holmik viselése és a spórolás nem zárja ki egymást.

Nyíregyháza - A divat és a takarékoskodás, a jó minőségű, márkás holmik viselése és a spórolás nem zárja ki egymást.Mindannyian tudjuk, hogy nem egyszerű a fiatalok élete, hiszen az teljesen természetes, hogy szeretnének divatosan öltözködni, márkás ruhákat és cipőket hordani, ám a zsebpénzük sokszor mindezekre nem elég. Ráadásul itt az ősz, hamarosan beköszöntenek a hűvös, esős, szeles napok, ami előtt mindenki szeretné felfrissíteni a ruhatárát. A nagy kérdés az, hogy miből.

Aki október 6-án, szombaton elmegy a Bujtosi Szabadidő Csarnokba, a saját bőrén tapasztalhatja, hogy a divat és a takarékoskodás, a jó minőségű, márkás holmik viselése és a spórolás nem zárja ki egymást: a tinibörzén ilyenek cserélnek majd gazdák. A börze minden fiatalnak segít: akiknek szép számmal van a szekrény mélyén divatos, fiatalos, márkás eladandó holmijuk, legyen az ruha, cipő, táska, sportszer, bizsu, könyv, telefon, a szabadidő eltöltéséhez szükséges eszköz, egyéb kiegészítő, vagy bármi, ami a divattal, öltözködéssel kapcsolatos, azok a börzén eladhatják feleslegessé vált, de jó minőségű holmijaikat, és megkereshetik azt a pénzt, amiből azután vásárolhatnak. Akik pedig nem eladóként, hanem vásárlóként vesznek részt a börzén, a bolti árt töredékéért juthatnak hozzá márkás darabokhoz.

A tinibörzére, mely tavaly indult útjára, a kiskamaszokat, a középiskolásokat, a főiskolásokat, az egyetemistákat és a már dolgozó fiatalokat is várják a szervezők, a szombati eseményre a 06/30-611-5447-es infovonalon még lehet asztaljegyet váltani. A fiatalok diákigazolvány felmutatásával ingyen látogathatják a rendezvényt, ahol jobbnál-jobb márkás cuccokat vehetnek, a ruhákat pedig felpróbálhatják az érdeklődők, akiknek a jó hangulatáról dj. Fenyvesi gondoskodik.

Előfordulhat, hogy a szülők noszogatására is szükség van ahhoz, hogy a tinik eladóként vegyenek részt a börzén, viszont a végeredmény mindenképpen pozitív, hiszen a saját, már kinőtt vagy megunt holmijaikból zsebpénzre tehetnek szert, a csarnokba látogatók pedig sok-sok márkás holmi között keresgélhetnek, s találhatnak a pénztárcájuknak megfelelő darabokat. Tehát annak, aki megunta vagy kinőtte kedvenc dolgait, irány a bujtosi csarnok!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában