Helyi közélet

2013.03.18. 10:15

Garázdák rendőrkézen - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Fehérgyarmat - A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást M. Balázs 25 éves százhalombattai, B. Gergely 27 éves, valamint B. András Sándor 30 éves fehérgyarmati lakosok ellen.

Fehérgyarmat - A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást M. Balázs 25 éves százhalombattai, B. Gergely 27 éves, valamint B. András Sándor 30 éves fehérgyarmati lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a három elkövető 2013. március 17-én hajnalban egy fehérgyarmati szórakozóhely előtt előzetes szóváltást követően puszta kézzel bántalmaztak egy éves fehérgyarmati férfit. A rendőrök a garázda társaság tagjait elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Fatolvajok őrizetben

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság lopás elkövetése miatt indított eljárást T. János 37 éves nyíregyházi, valamint V. Sándor Béláné 31 éves jánkmajtisi lakos ellen, akik 2013. március 17-én reggel egy jánkmajtisi földterületről fát vágtak ki és tulajdonítottak el. A tolvajokat a rendőrök elfogták és szabálysértési őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást H. Béla 22 éves aranyosapáti, B. János 19 éves, B. János 47 éves, valamint I. János Péter 46 éves gulácsi lakosok ellen. Az elkövetőket a rendőrjárőrök érték tetten, amikor 2013. március 17-én délután egy aranyosapáti és egy gulácsi földterületről tüzifát vágtak ki és tulajdonítottak el. A rendőrök a tolvajokat elfogásukat követően szabálysértési őrizetbe vették és gyorsított eljárásban 72 órán belül bíróság elé állítják.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság lopás elkövetése miatt indított eljárást J. Illés 25 éves, valamint H. Ernő 40 éves szakolyi lakosok ellen. A két férfit 2013. március 17-én kora délután az egyenruhások tetten érték, amikor egy szakolyi akácerdőből fát vágtak ki és tulajdonítottak el. A rendőrök a két férfit elfogásukat követően a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában