Helyi közélet

2013.11.29. 10:48

Bökönyben muzsikált a Muzsikás Együttes

Bököny - A Muzsikás együttes évekkel ezelőtt elhatározta, hogy iskolák részére évente ötven iskolai koncertet ad ingyen (a MOL támogatásával), így jutottak el a bökönyi Barota Mihály Általános Iskolába is.

Bököny - A Muzsikás együttes évekkel ezelőtt elhatározta, hogy iskolák részére évente ötven iskolai koncertet ad ingyen (a MOL támogatásával), így jutottak el a bökönyi Barota Mihály Általános Iskolába is. A rendhagyó énekórán az iskola tanulói vettek részt, valamint a település idősek otthonának kórustagjai, mint volt diákok. A tornateremben a zenekar családias légkörben, közös énekléseket beiktatva beszélt a népzenéjükről, a hangszereikről és a hagyományainkról.

– Tanulóink nagyon élvezték a rendhagyó énekórát. Ezúton is köszönjük a Muzsikás együttes tagjainak, hogy közvetlenségükkel, barátságos hangulatot teremtve egy csodálatos zenei élményhez juttatták e kis település tanulóit, pedagógusait – mondta Kostenszkyné Lévai Erzsébet, iskolaigazgató.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában