Helyi közélet

2013.11.29. 11:05

Feljelentés a kislétai videó miatt

Nyírbátor - Feljelentést tett szerdán a nyírbátori rendőrkapitányságon dr. Simon Miklós, a Fidesz országgyűlési képviselője a kislétai videóhamisítási üggyel kapcsolatban.

Nyírbátor - Feljelentést tett szerdán a nyírbátori rendőrkapitányságon dr. Simon Miklós, a Fidesz országgyűlési képviselője a kislétai videóhamisítási üggyel kapcsolatban. Mint a kormánypárti politikus a pénteki nyíregyházi sajtótájékoztatóján kifejtette, megdöbbentő látni, hogy a baloldal félrevezeti a kiszolgáltatott embereket, pénzt ad nekik, hogy alantas céljaira felhasználhassa őket. A honatya kifejtette, hogy a feljelentést a kislétai polgármester védelmében is tette, aki a Fidesz-KDNP színeiben indulva nyerte el a választópolgárok bizalmát. A kislétai videó azonban nemcsak a település vezetőjét, hanem a két kormánypártot is le akarta járatni ezzel a manipulált felvétellel. Mindez különösen felháborító annak tükrében, hogy a közelmúltban nagy botrányt okozott a bajai hamis videó.

Dr. Simon Miklós a Btk. 226. paragrafusára hivatkozva tette meg feljelentését, vagyis a rendőrség becsületsértő kép és hangfelvétel készítése és terjesztése vádjával kezdte meg vizsgálatot ismeretlen személy ellen.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában