Helyi közélet

2014.01.03. 11:33

Bozótvágóval fenyegette rokona támadóit

Tiszavasvári - Készenléti rendőrök nyújtottak segítséget a garázdák elfogásához.

Tiszavasvári - Készenléti rendőrök nyújtottak segítséget a garázdák elfogásához.A Tiszavasvári Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást H. Miklós 64 éves tiszavasvári lakos ellen, valamint garázdaság bűntett és testi bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. László 23 éves és egy 17 éves tiszavasvári lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján 2014. január 1-én 9 óra körüli időpontban H. László és öccse megjelentek egy tiszavasvári családi ház előtt, ahol a kaput és az udvaron parkoló autót rugdosták, a bejárati ajtón dörömböltek és egy ismerősüket keresték. Amikor a ház látássérült tulajdonosa ajtót nyitott, az egyik fiatal megütötte és szidalmazta. A házban tartózkodó másik férfi távozásra szólította a hívatlan vendégeket, mire őt is bántalmazták. A rendőrség ügyeletére végül a ház tulajdonosa tett bejelentést. Közben számos környékbeli gyűlt össze, köztük a megtámadott férfiak egy hozzátartozója, aki egy bozótvágó késsel fenyegetőzve jelent meg. A kiérkező tiszavasvári rendőrök a Készenléti Rendőrség járőrei segítségével rendezték a helyzetet. Három férfit állítottak elő: a két fiatal támadót és a bozótvágóval érkező rokont.

 A Tiszavasvári Rendőrkapitányság a 23 éves H. László és testvére ellen garázdaság bűntett és testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást, őket őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat. A 64 éves H. Miklós ellen garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában