Helyi közélet

2014.04.02. 16:07

Szabó Sándor fényes sikere a nemzetközi szakkiállításon

Budapest - Március 6-8. között a Syma Csarnokban rendezték meg a BaGaTech 1. Nemzetközi Sütőipari, Cukrászati és Gasztrotechnikai Szakkiállítást.

Budapest - Március 6-8. között a Syma Csarnokban rendezték meg a BaGaTech 1. Nemzetközi Sütőipari, Cukrászati és Gasztrotechnikai Szakkiállítást. A 3 napos rendezvényen a kiállítók standjai mellett bemutatókkal és szakmai versenyekkel is találkozhattak a látogatók. Az eseményhez kapcsolódva a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete cukrász versenyt rendezett, a magas színvonalú megmérettetésen pedig Szabó Sándor mátészalkai cukrászmester, az Anetta és a Grillázs cukrászda tulajdonos-vezetője is részt vett.

Abban a számára oly kedves kategóriában indult, amit a szakma cukrász artisztikának nevez. Ennek lényege, hogy egy cukrász alkotás a szépségével megérintheti és megsimogathatja az azt csodálók lelkét, úgy lehet benne gyönyörködni, mint egy festményben vagy egy szoborban.

Szabó Sándor majdnem embermagasságú cukorkompozíciója anyagát és formavilágát tekintve is nagy tetszést aratott a közönség és a szigorú zsűri soraiban, így a munkáját arany éremmel ismerték el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában