Helyi közélet

2014.05.24. 14:21

Kiránduló záhonyi középiskolások

Záhony, Budapest - A tanév utolsó heteiben osztálykirándulásokon vesznek részt a záhonyi Kandó Kálmán Középiskola és Dr. Béres József Kollégium diákjai.

Záhony, Budapest - A tanév utolsó heteiben osztálykirándulásokon vesznek részt a záhonyi Kandó Kálmán Középiskola és Dr. Béres József Kollégium diákjai.Az intézmény tanulóinak kedvelt célpontja a főváros, ahol rendszerint elmaradhatatlan látogatási helyszín a tanoda képzési profiljához is kapcsolódó Közlekedési Múzeum, ráadásul a központi múzeumok felkereséséhez továbbra is utazási kedvezmény vehető igénybe.

Több csoport ezekben a hetekben a zempléni térség közkedvelt kirándulóhelyeit keresi fel (Sárospatak, Sátoraljaújhely, Széphalom stb.).

Van osztály, melynek közössége paintball délelőttel igyekszik összekovácsolódni, míg mások a tiszabezdédi Kerek-Holt Tiszánál kempingeznek. A kollégisták kisebb csoportjai több alkalommal is a Felvidék és a Bodrogköz néhány látnivalóját (Királyhelmec, Borsi, Nagykövesd, Pácin) tekintették meg.

 

- Háda Zoltán -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában