Helyi közélet

2014.06.27. 19:26

Kollégisták elismerése a záhonyi tanévzárón

Záhony - A pénteken megtartott tanévzáró ünnepségen az osztályok legeredményesebb, legtevékenyebb tanulói mellett a kollégiumi közösségi munkában kiválóan teljesítő diákokat is megjutalmazták a Záhonyi Kandó Kálmán Középiskolában és Dr. Béres József Kollégiumban.

Záhony - A pénteken megtartott tanévzáró ünnepségen az osztályok legeredményesebb, legtevékenyebb tanulói mellett a kollégiumi közösségi munkában kiválóan teljesítő diákokat is megjutalmazták a Záhonyi Kandó Kálmán Középiskolában és Dr. Béres József Kollégiumban.Az elismerésben részesült diákok a kollégiumi diáktanácsban végeztek kiemelkedő munkát, vagy közéleti szereplésükkel, versenyeredményeikkel, illetve sikeres pályamunkáikkal öregbítették a diákotthon nevét.

Az ünnepségen Bodnár Attila Sándor intézményvezető könyvjutalommal ismerte el Aros Gábor (Benk), Barati Béla (Dombrád), Fekete Mónika (Anarcs), Juhos Árpád (Géberjén), Katona Dávid (Berkesz), Kiss Henrietta (Szernye, Kárpátalja), Kiss Klaudia (Ajak), Szoták Zsolt (Laskod), Tancsik Róbert (Nyíregyháza) és Tóth Cintia (Érpatak) kollégiumi teljesítményét.

- Tancsik Róbert -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában