Helyi közélet

2014.06.03. 14:07

Új, kiemelt felszereltségű mentőgépkocsi Csengerben

Csenger - A kormányzat központi közbeszerzésének köszönhetően, az országos mentőszolgálat szervezésében, új, kiemelt felszereltségü mentőkocsit adtak át csütörtökön Csengerben.

Csenger - A kormányzat központi közbeszerzésének köszönhetően, az országos mentőszolgálat szervezésében, új, kiemelt felszereltségü mentőkocsit adtak át csütörtökön Csengerben. A hivatalos átadáson megjelent egészségügyi és mentőszolgálati dolgozókat dr. Pápai György, az Országos Mentőszolgálat Észak Alföldi Régiójának orvos-igazgatója köszöntötte. Kovács Sándor, a térség országgyűlési képviselője a jövőre nézve is felajánlotta segítségét és támogatását minden hasonló jellegű fejlesztéshez. Csenger és a Csengeri járás lakossága nevében a város polgármestere, Forján Zsolt, köszönetét fejezte ki a kormányzat, és az Országos Mentőszolgálat felé, hiszen az új mentőautó legmodernebb technikai eszközökkel való felszereltsége által, sokkal több és nagyobb esély van a betegek szakszerű ellátására és ez által emberi életek megmentésére.

Ahogy azt Csenger Város polgármestere elmondta: ”Csenger Város Önkormányzata eddig is minden segítséget megadva támogatta a helyi mentőszolgálat munkáját és zavartalan működését, ennek a közös együttműködésnek és jó kapcsolatnak folytatásaként dr. Pápai György igazgató úrral és Kovács Sándor országgyűlési képviselő úrral tartott megbeszélésünkön egy új csengeri mentőállomás megtervezéséről és megépítéséről tárgyaltunk melyet a közeljövőben szeretnénk megvalósítani.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában