Helyi közélet

2014.06.08. 15:48

Ünnepségen köszöntötték a záhonyi pedagógusokat

Záhony - Az elmúlt héten rendezték meg a határváros pedagógusainak közös ünnepségét.

Záhony - Az elmúlt héten rendezték meg a határváros pedagógusainak közös ünnepségét.A pedagógusnapon a Hétszínvirág Óvoda és Bölcsőde, az Árpád Vezér Általános Iskola és AMI, valamint a Kandó Kálmán Középiskola és Dr. Béres József Kollégium tanárai, tanítói, óvodapedagógusai és kollégiumi nevelői vettek részt. Háda Imre záhonyi polgármester köszöntőjében egyebek mellett kiemelte: "Óriási felelősség van a pedagógusok tevékenységén, hisz a jövő generációjának tudása, helytállása múlik rajtuk. A mindennapok egyre növekvő felelősségét csak azok képesek vállalni, akik igaz elhivatottsággal és alázattal viseltetnek pályájuk iránt." Ezt követően Markovics Attila tankerületi igazgató nyújtott át elismeréseket.

A sokszínű és tartalmas műsorban az általános és a középiskola diákjai működtek közre. Mindezek után a résztvevők fehér asztal és zeneszó mellett kötetlen beszélgetéssel töltötték el az ünnepi délutánt. A határvárosi pedagógusokat megtisztelték jelenlétükkel az intézményeket igénybe vevő társtelepülések, Győröcske és Zsurk önkormányzatának vezetői is.

Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában