Helyi közélet

2014.06.28. 13:32

Záhonyi diákok vöröskeresztes elismerése

Záhony - A pénteken megrendezett tanévzáró ünnepségen a Magyar Vöröskereszt záhonyi szervezete is elismerésben részesítette a Kandó Kálmán Középiskola és Dr. Béres József Kollégium karitatív munkában élenjáró diákjait.

Záhony - A pénteken megrendezett tanévzáró ünnepségen a Magyar Vöröskereszt záhonyi szervezete is elismerésben részesítette a Kandó Kálmán Középiskola és Dr. Béres József Kollégium karitatív munkában élenjáró diákjait.Az adománygyűjtésben, véradásszervezésben, elsősegélynyújtásban, szakmai versengésben, egészségügyi ismeretterjesztésben és környezet-egészségügyi munkában jeleskedő kollégisták könyvjutalmat vehettek át Karasz Lajosné, a szervezet záhonyi irodavezetője jóvoltából. Elismerésben részesült Ágij Adrienn (Tuzsér), Aros Gábor (Benk), Barati Béla (Dombrád), Együd Máté (Ajak), Ember Katalin (Tiszamogyorós), Fábián Tamás (Tiszabezdéd), Fekete Mónika (Anarcs), Géczi József (Záhony), Horváth Barbara (Rétközberencs), Jenei Henrietta (Pátroha), Jónás Krisztián (Dombrád), Juhos Árpád (Géberjén), Katona Dávid (Nyírtass), Kiss Henrietta (Szernye, Kárpátalja), Kiss Klaudia (Ajak), Lelesz Csaba (Újfehértó), Nagy András (Császárszállás), Szlovák Dorottya (Pap), Tancsik Róbert (Nyíregyháza), Tóth Cintia (Érpatak) és Vámos Viktor (Lövőpetri).

Tancsik Róbert

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában