Helyi közélet

2014.08.24. 16:24

Útrekonstrukció Záhonyban

Záhony - Ezekben a napokban, hetekben folyik a határváros második főutcájának tekinthető József Attila út burkolatának teljes hosszban való felújítása.

Záhony - Ezekben a napokban, hetekben folyik a határváros második főutcájának tekinthető József Attila út burkolatának teljes hosszban való felújítása.A beruházás a városrehabilitációs program keretében valósul meg a Swietelsky Magyarország Kft. kivitelezésében 52,3 millió forint értékben. A szakemberek már végeztek a kereszteződésekben és a feljáróknál az akadálymentesített szegélykövezéssel és a régi aszfaltréteg felmarásával.

A most folyó fejlesztések keretében a közel egy km-es út alsó szakaszának egyik oldalán, több száz méter hosszban, díszkő burkolat váltja fel a hagyományos járdafelületet.

A vasútállomástól a kertvárosi övezetig terjedő jelentős forgalmú út mentén található több kereskedelmi egység és lakótelep, valamint az általános és a középfokú iskola, a művelődési intézmény és a városi uszoda is.

A felújított József Attila út ünnepélyes átadását egyéb új létesítményekkel együtt szeptember hónapban tervezik.

-  Tancsik Róbert -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában