Helyi közélet

2014.09.05. 09:54

Garázdák Ópályiban

Ópályi - Két ügyben három ópályi lakos ellen folytat eljárást a Mátészalkai Rendőrkapitányság - adta hírül a police.hu.

Ópályi - Két ügyben három ópályi lakos ellen folytat eljárást a Mátészalkai Rendőrkapitányság - adta hírül a police.hu.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával folytat eljárást a Mátészalkai Rendőrkapitányság a 61 éves M. Gyula és 57 éves felesége ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az Ópályiban lakó házaspár egy korábbi nézeteltérés miatt 2014. szeptember 4-én délután a házuk előtt ismételten szóváltásba keveredett egy helybeli férfival. A veszekedés után a férj egy bottal, felesége ásónyéllel bántalmazta haragosukat, az orvosi szakvélemény szerint könnyű sérüléseket okozva. A gyanúsítottakat a rendőrök előállították és kihallgatták.

A sportpályán dolgozó két munkás között is szóváltás alakult ki Ópályiban 2014. szeptember 4-én délután. A rendelkezésre álló adatok szerint egyikük nem elégedett meg a verbális erőszakkal: a nála lévő vasvillával többször megütötte a másikat. A bántalmazott férfi könnyű sérüléseket szenvedett, a feltételezett elkövetőt, J. Zoltán 19 éves ópályi lakost a Mátészalkai Rendőrkapitányságra állították elő, ahol garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával hallgatták ki - olvasható a rendőrség honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában