Helyi közélet

2014.10.21. 15:03

Csoportos rablás Vásárosnaményban

Vásárosnamény - A rendőrök hat gyanúsítottat vettek őrizetbe és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat - adta hírül a police.hu.

Vásárosnamény - A rendőrök hat gyanúsítottat vettek őrizetbe és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat - adta hírül a police.hu. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2014. október 20-án 20 óra 15 perckor érkezett bejelentés, mely szerint egy vásárosnaményi férfit kiraboltak. A bejelentést követően a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai megkezdték az adatgyűjtést és az ismeretlen elkövetők felkutatását. A rendőrök a vásárosnaményi vasútállomáson, egy éppen induló vonaton az ülések alatt elbújva megtalálták a feltételezett tetteseket és az eltulajdonított értékeket.

Az egyenruhások a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható négy fiatalkorú és két 18 éves aranyosapáti lakost a bejelentést követő egy órán belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A rendelkezésre álló adatok szerint a társaság tagjai Vásárosnamény belterületén lefogták a gyalogosan közlekedő sértettet, majd elvették tőle mobiltelefonját, pénzét, karóráját és a táskáját, amiben ruhaneműk voltak. A Vásárosnaményi Rendőrkapitányságon a gyanúsítottakat rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában