Helyi közélet

2014.11.24. 07:22

Halál a határnál

Záhony - Záhony irányából tartott Tiszabezdéd felé vasárnap este egy Audi a 4-es főúton. A 338-as kilométerszelvényt elhagyva az autó eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy ukrán rendszámú SEAT-tal.

Záhony - Záhony irányából tartott Tiszabezdéd felé vasárnap este egy Audi a 4-es főúton. A 338-as kilométerszelvényt elhagyva az autó eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy ukrán rendszámú SEAT-tal. Azt, hogy melyik irányban haladt a SEAT, egyelőre nem tudni pontosan. Egyik feltételezés szerint a SEAT kihajtott a főútra az Audi elé, a másik változat szerint mindkét jármű egy irányban haladt és az Audi a SEAT hátuljának ütközött. Az ütközés erejétől a SEAT kettészakadt, a hátulja a baloldalba, a bokrok közé repült, az autó eleje a jobb oldali forgalmi sávban maradt. Az Audi kb. 50-60 méterrel előrébb a jobb oldali forgalmi sávban állt meg.

A műszaki mentéshez a záhonyi és kisvárdai tűzoltók vonultak. A SEAT hátul ülő utasa olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A SEAT-ban elől utazó két személy és az Audi vezetője nem sérült meg. A helyszínelés és műszaki mentés idejére az útszakaszt lezárták, a forgalmat a rendőrök Győröcskén keresztül terelték. A záhonyi rendőrkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja a halálos közlekedési baleset körülményeit.

(A roncsolódás ereje és iránya alapján felmerült az is, hogy a SEAT korábban törött lehetett, és egy másik autó darabját illesztették műszakilag alkalmatlanul a kocsiszekrényhez. Ennek tisztázása ugyancsak a vizsgálat nyomán nyerhet megerősítést, vagy cáfolatot.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában