Helyi közélet

2014.11.18. 12:32

Impozáns Egészségügyi Központot adtak át Mándokon

Mándok - Impozáns, a XXI. század követelményeinek tökéletesen megfelelő Egészségügyi Központtal gazdagodott Mándok városa.

Mándok - Impozáns, a XXI. század követelményeinek tökéletesen megfelelő Egészségügyi Központtal gazdagodott Mándok városa. A létesítményben található két háziorvosi rendelő és a védőnői szolgálat. Pekó László polgármester köszönetet mondott a kivitelezésben érintetteknek, mindazoknak, akik bármilyen módon hozzájárultak ahhoz, hogy a komplexum rövid idő alatt ragyogó minőségben elkészüljön. Dr. Tilki Attila országgyűlési képviselő ünnepi beszédében az egészség fontosságáról, a kormányzati segítségről szólt, majd az önkormányzat számára átadta az épületet. Az átadási ceremóniát megtisztelte jelenlétével még dr. Kozma Péter kormánymegbízott, Baracsi Endre a megyei közgyűlés alelnöke és Kovács Lajosné, a Záhonyi Járási Hivatal hivatalvezetője is.

- KM-LTL-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában