Helyi közélet

2014.12.08. 10:18

Elemlámpát akart lopni - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. december 7-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. december 7-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 29 éves ibrányi lakos ellen. A férfi 2014. december 7-én egy nyíregyházi áruházból ruházata alá rejtve elemlámpát kísérelt meg eltulajdonítani, de a biztonsági őr tetten érte és értesítette a rendőrséget. A járőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai 2014. december 7-én Túrricsén fogták el M. Attila 19 éves makói lakost. A férfi ellen a Makói Járásbíróság lopás bűncselekmények, valamint közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki, ezért az egyenruhások a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsének munkatársai 2014. december 7-én Tyukod és Ura közötti útszakaszon ellenőriztek egy lassú járművel közlekedő férfit. Az intézkedés közben kiderült, hogy a 20 éves sofőrt a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság a járművezetéstől eltiltotta és vezetői engedélyét visszavonta. Az egyenruhások a fehérgyarmati férfit a rendőrőrsre előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában