Helyi közélet

2014.12.04. 12:57

Kézműves foglalkoztatóház nyílt a Karácsonyi forgatagban

Nyíregyháza - Az ünnepvárás jegyében a szövés-fonás bemutatásával és kipróbálásával indult az a rendezvénysorozat, melynek keretében a gyerekek megismerkedhetnek számos népi mesterséggel, egyebek mellett a paszománykészítés, a kovácsolás, a sallangfonás, a fafaragás, az üvegművesség és a gyöngyfűzés fortélyaival, és kézműves ajándékokat készíthetnek karácsonyi meglepetésnek.

Nyíregyháza - Az ünnepvárás jegyében a szövés-fonás bemutatásával és kipróbálásával indult az a rendezvénysorozat, melynek keretében a gyerekek megismerkedhetnek számos népi mesterséggel, egyebek mellett a paszománykészítés, a kovácsolás, a sallangfonás, a fafaragás, az üvegművesség és a gyöngyfűzés fortélyaival, és kézműves ajándékokat készíthetnek karácsonyi meglepetésnek. Az Aranykapu Népművészeti Egyesület tagjainak bemutatói és foglalkozásai hétköznapokon délelőtt 9-12 óráig, valamint 15-18 óráig látogathatók, és advent utolsó vasárnapjáig, december 21-ig tartanak.

- NYÍRVV -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában