Helyi közélet

2015.01.13. 11:18

Lepedőt akart lopni - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. január 12-én történt rendőrségi eseményeiből. 

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. január 12-én történt rendőrségi eseményeiből. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 61 éves nyíregyházi lakos ellen. A férfi 2015. január 12-én egy nyíregyházi üzletből lepedőt kísérelt meg eltulajdonítani, de a biztonsági őr tetten érte és értesítette a rendőrséget. A járőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 41 éves mándoki, egy 35 éves gemzsei és egy 29 éves gyürei lakos ellen. A társaság tagjai 2015. január 12-én egy vásárosnaményi presszóban kiabáltak és agresszíven viselkedtek, amit a helyszínre érkező rendőrök többszöri felszólítására sem hagytak abba. Az egyenruhások a három férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai 2015. január 12-én Rohod belterületén igazoltatták B. Béla 35 éves helyi lakost. Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy a férfit a Tiszaújvárosi Járásbíróság járművezetés ittas vagy bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözte. Az egyenruhások a férfit a Mátészalkai Rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik