Helyi közélet

2015.02.17. 13:20

Vigadó vadászok Tunyogmatolcson

Tunyogmatolcs - Hajnalig tartó bálban vigadtak a vadászat szerelmesei.

Tunyogmatolcs - Hajnalig tartó bálban vigadtak a vadászat szerelmesei.

A Szamos mellett élő vadászok újra emlékezetes mulatságon pihenték ki év közi fáradalmaikat, ugyanis – a tavalyi esztendőhöz hasonlóan – ismét tárt ajtókkal várták bálozni vágyó vendégeiket a Petőfi Sándor Általános Iskola aulájában a Szamosközi Vadásztársaság tagjai. A különleges vadételekre, a kellemes hangulatra és a jókedvű vendégekre sem lehetett panasz a Bálint–napi estén Tunyogmatolcson, ahol a talpalávalóról újból Varga Zsolt gondoskodott.

– A nívós vadászbálunkat lassan már két évtizede rendezzük meg, és mi sem bizonyítja jobban népszerűségét, mint hogy ezúttal is közel kétszázan jöttek el – említette Mikes Zoltán, a Szamosközi Vadásztársaság elnöke.

- Túl vagyunk egy eredményes vadgazdálkodási éven, a vadállomány téli átteleltetésén és a téli vadászszezonon is. Készülnünk kell az új vadászati évre – fogalmazott Ványi István vadászmester Széles Szabolcs érdeklődésére reagálva.

KM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában