Helyi közélet

2015.03.28. 14:23

Aszfaltoznak a sportcentrumban Ópályiban

Ópályi - Az iskola udvarán nagy dolog történik szombaton Ópályiban. A régi, alig egy kosárlabda pályányi aszfaltozott területet több mint háromszorosára, kilencszáz négyzetméterre bővítik a Zemplénkő Kft. szakemberei.

Ópályi - Az iskola udvarán nagy dolog történik szombaton Ópályiban. A régi, alig egy kosárlabda pályányi aszfaltozott területet több mint háromszorosára, kilencszáz négyzetméterre bővítik a Zemplénkő Kft. szakemberei. Ezáltal sokféle játék válik lehetővé a kézilabda pálya méretű aszfaltozott területen a nagyközség sportszerető közönsége és az iskola tanulói számára.

A munkálatok az alapozással kezdődtek, amihez a zúzott követ a kft. saját kőbányájából biztosította, de az aszfalt is a cég saját keverőjéből érkezett.

Ópályi belvíz rendszerének rekonstrukcióját végző Zemplénkő Kft. tulajdonosa Toldi Miklós a pálya bővítéséhez szükséges anyagot és munkát baráti áron biztosította, amiért köszönet illeti őt és munkatársait..

- Erdélyi Miklós polgármester -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában