Helyi közélet

2015.03.27. 14:55

Egészen eltökéltek a félpályás útlezárók

Györtelek - A köztemető parkolójában gyülekeztek a péntek délutáni demonstráció résztvevői, hogy feltámasszák az M49-es megépítésének szertefoszlani látszó reményeit.

Györtelek - A köztemető parkolójában gyülekeztek a péntek délutáni demonstráció résztvevői, hogy feltámasszák az M49-es megépítésének szertefoszlani látszó reményeit.– Pártoktól függetlenül, minden jó érzésű ember nevében mondom: nem szabad feladni, igenis szükségünk van az M49-re, ami 2020-ig nem szerepel a tervekben. Az elmúlt időszakban nyolcan haltak meg közlekedési tragédiában Györteleken, Ököritófülpösön és a települések között. Sok a baleset, tűrhetetlen a mostani állapot – fogalmazott Halmi József, az MSZP megyei alelnöke, Györtelek polgármestere. – Öt olyan baleseti csomópont van, aminek időszerű a megszüntetése. A félpályás útlezárással arra szerettük volna felhívni a figyelmet, hogy nem adjuk fel, szeretnénk elérni a célunkat. A nap folyamán átadtak petíciónkat Kovács Sándor országgyűlési képviselőnek, aki megígérte, hogy továbbítja az illetékes miniszternek.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában