Helyi közélet

2015.05.07. 13:04

A fürdőszobát már felavathatták

Buj -  Összeomlott a Bujon élő, két kiskorú gyermeket nevelő Bodnár András lakásának fürdőszobája – számoltunk be február végén a szomorú eseményről. Megírtuk azt is: a családfő úgy döntött, hogy nem építi újjá az összeomlott falakat, hanem egy spájznak használt helyiségből alakít ki új fürdőszobát.

Buj -  Összeomlott a Bujon élő, két kiskorú gyermeket nevelő Bodnár András lakásának fürdőszobája – számoltunk be február végén a szomorú eseményről. Megírtuk azt is: a családfő úgy döntött, hogy nem építi újjá az összeomlott falakat, hanem egy spájznak használt helyiségből alakít ki új fürdőszobát.

A család életét folyamatosan nyomon kísérjük, a fejleményekről kérdeztük meg az édesapát, Bodnár Andrást.

- Először is hadd köszönjem meg mindenkinek az eddigi segítséget. Az anyagi és a tárgyi felajánlásoknak köszönhetően újra behoztuk a házba az ivóvizet és a szennyvizet, s ki is tudtuk csempézni a fürdőszobát. Minden kisebb összeg is igen nagy segítséget jelentett, úgy gondolom, jó dolgot tudtunk belőle csinálni édesapámmal. Az ő segítsége, tudása és szeretete felbecsülhetetlen a számomra, az portálon keresztül is hadd köszönjem meg munkáját. Mint a fénykép is mutatja, a gyermekek már a fürdőszobában tisztálkodnak, s nagyon élvezik. Köszönet még egyszer mindenkinek az adományokért, a felajánlott forintokért.

A házról elkészült az igazságügyi szakvélemény is, amelyben az szerepel, hogy a ház csőrendszere már minimum 5 éve szivároghatott, mert nem szakszerűen szerelték be a vízvezetéket. Ahhoz, hogy a fiatal házaspár az igazát jogi úton tudja bizonyítani, legalább 140 ezer forintra lenne szükségük a perlési eljárási illeték kifizetésére, azonban a fürdőszoba befejezése elviszi minden pénzüket. Még mindig nehéz anyagi helyzetben vannak, a hiteleket sem tudják fizetni. A család örömmel elfogad tartós élelmiszereket, amiket segítőkész olvasóink behozhatnak a szerkesztőségünkbe, vagy anyagi támogatást küldhetnek a a következő bankszámlaszámra: 11600006-00000000-67429349.

Amikor a fürdőszoba összeomlott, a közelben lévő ablakok, ajtók deformálódtak, ezért nyílászáró-felajánlást is elfogad a család.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország 2015. május 7-i számában.


Buj - Pelenkát, mosóport, édességet, tartós élelmiszert, plüssfigurákat és némi készpénzt hoztak be többek között szerkesztőségünkbe önzetlen olvasóink, hogy ezekkel is segítsék azt a buji családot, amelynek pár hete összedőlt a fürdőszobája. Az adományokat szombat délelőtt szállítottuk ki a két kiskorú gyermeket nevelő szülőknek. tovább »

Buj - Hatalmas robajra ébredt kedd éjszaka Bujon a Kossuth utcában a Bodnár család. A két kiskorú gyermek is felriadt álmából a különös zajra, félelmükben sírni kezdtek, az édesapa pedig elindult megkeresni a furcsa hangok okát. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában