Helyi közélet

2015.05.19. 14:51

MSZP-sajtótájékoztató: Ügyészségi feljelentést tesz az MSZP városi elnöke

Nyíregyháza - Nagy László az MSZP nyíregyházi szervezetének elnöke május 19-én sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy feljelentést kíván tenni az ügyészségen a Nyíregyháza Városi Csatornamű Építő Vízgazdálkodási Társulat jegybank által is felügyelt, s törvényesen befektetett pénzeszközeinek eltűnése ügyében.

Nyíregyháza - Nagy László az MSZP nyíregyházi szervezetének elnöke május 19-én sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy feljelentést kíván tenni az ügyészségen a Nyíregyháza Városi Csatornamű Építő Vízgazdálkodási Társulat jegybank által is felügyelt, s törvényesen befektetett pénzeszközeinek eltűnése ügyében. – Kérni fogom az ügyészségtől az eljárás megindítását, s az elkövető, vagy elkövetők felelősségre vonását és megbüntetését. A város polgármestere által felállított vizsgálóbizottság munkáját természetesen támogatjuk, de törvényes keretek között szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy hová került a befektetett pénz, s hogyan kaphatja azt vissza jogos tulajdonosa, a társulat. Az elmúlt hónapok tapasztalatai alapján úgy gondoljuk, hogy Questor Befektetési Zrt. szándékosan és tudatosan félrevezette és megtévesztette az ügyfeleit, legyen szó civil, céges vagy akár önkormányzati befektetésekről. Remélem, hogy aki a továbbiakban megszólal majd az üggyel kapcsolatban, olyan információt tesz nyilvánossá, amelyet a későbbiekben meg is tud védeni – mondta el Nagy László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában