Helyi közélet

2015.05.15. 12:37

Záhonyi kollégisták az Ifjúsági Sajtófesztiválon

Záhony - A Diákújságírók Egyesülete az elmúlt hétvégén a Millenáris Parkban rendezte meg a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált.

Záhony - A Diákújságírók Egyesülete az elmúlt hétvégén a Millenáris Parkban rendezte meg a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált.

A rendezvényen több mint kétezer diák, tanár, szülő és számos médiaszemélyiség vett részt, s hagyományokhoz híven idén is megannyi díj és nyeremény talált gazdára. A Sajtófesztivál résztvevőit a Petőfi TV műsorvezetője, Rátonyi Krisztina üdvözölte, majd egy rövid filmes és egy mazsorett-táncos programot követően Kecskés István, a DUE elnöke, Novák Katalin Ifjúságpolitikáért felelős államtitkár és Takách Zsuzsanna, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kommunikációs igazgatója mondott köszöntőt.

Személyes konzultációt tartott Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos, a közönségtalálkozók keretében pedig Tóth Gabi, Feke Pál, Vágó Piros, Nagy Lantos Balázs, Mohay Bence, Mautner Zsófi, Fördős Zé, Gundel Takács Gábor, Rátonyi Krisztina, Buda Márton, Szentendrei Adrienn és Trömböczky Napsugár volt a fesztiválozók vendége. A nap második felében mások Harsányi Leventével, Abaházi Csabával és Agárdi Szilvivel találkozhatott a közönség. A nagyszínpadon Tóth Andi és a Spoon adott koncertet, Janklovics Péter pedig stand-up produkcióval szórakoztatta a résztvevőket.

A Sajtófesztiválon hirdették ki a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat és a „Ha mobilnet van, minden van!” pályázat eredményeit, átadták az Ifjúsági Sajtódíjat és a Telenor Etikus újságíró díjat, majd az Új Nemzedék Központ tartott jutalomsorsolást.

Felső-Szabolcsot ezúttal is a záhonyi Dr. Béres József Kollégium médiakörös diákjai, Kulcsár Beáta, Tancsik Róbert és Tóth Tamás képviselték az esemény- és élménygazdag rendezvényen.

-Kulcsár Beáta - Tóth Tamás -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában