Helyi közélet

2015.06.18. 15:25

A vád: különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Járásbírósághoz június 12-én nyújtotta be vádiratát a Nyíregyházi Járási Ügyészég különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette és más bűncselekmények miatt a NyírVV Kft. két vezetője és egy harmadik személlyel szemben – tájékoztatta portálunkat dr. Toma Attila sajtószóvivő helyettes.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Járásbírósághoz június 12-én nyújtotta be vádiratát a Nyíregyházi Járási Ügyészég különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette és más bűncselekmények miatt a NyírVV Kft. két vezetője és egy harmadik személlyel szemben – tájékoztatta portálunkat dr. Toma Attila sajtószóvivő helyettes.Dr. Toma Attila hozzátette: a vádirat tartalmáról akkor adnak információkat, ha azt már kézbesítették a vádlottaknak. Megkerestük a NyírVV Kft.-t, ahol a hírre úgy reagáltak: a társaság az ügyészségtől semmilyen hivatalos értesítést nem kapott, így értelemszerűen nyilatkozni sem tudnak az ügyben.​

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában