Helyi közélet

2015.07.22. 20:10

A karambolt ugyan elkerülte, de így is a bokrok között végezte a Seat Újfehértónál

Fura közlekedési baleset miatt sérült meg könnyebben egy személy, és keletkezett több mint fél milliós anyagi kár a 4-es főúton.

Fura közlekedési baleset miatt sérült meg könnyebben egy személy, és keletkezett több mint fél milliós anyagi kár a 4-es főúton.Szerda este egy Seat tartott a 4-es főúton Újfehértó felől Debrecen irányába. Az autó vezetője egy előtte haladó traktor előzésébe kezdett. A vontató két pótkocsit húzott maga után és ennek sofőrje egy művelt földterületre kanyarodott a szerelvénnyel. A Seat vezetője látva a manővert előbb balra, majd jobbra kormányozta autóját, így a ráfutásos karambolt elkerülte, de a bokrok közé futva minden légzsák kinyílt, így az anyagi kár meghaladja a fél millió forintot. Az ütközés nélküli baleset egyik oka lehetett, hogy a traktor sofőrje nem tudott jelezni szándékáról, ugyanis sem fék, sem irányjelző lámpa nem is volt a pótkocsin.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában