Helyi közélet

2015.07.13. 14:13

Fekete hétvége az utakon - Négyen életüket vesztették, 150-en megsérültek

Az elmúlt hétvégén 150 sérüléses balesetnél intézkedtek a rendőrök az ország közútjain. Négy balesetben négy ember meghalt.

Az elmúlt hétvégén 150 sérüléses balesetnél intézkedtek a rendőrök az ország közútjain. Négy balesetben négy ember meghalt.

Az elmúlt 72 órában a rendőrök 150 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, ebből 4 balesetben 4 személy vesztette életét, 49 súlyos és 97 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 2579 személyt fogott el, ebből 82 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 356 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 702 személyt állítottak elő, köztük 262 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, és további 50 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 447 esetben foganatosítottak.

Tiltott határátlépés miatt 2858 főt fogtak el a rendőrök, 2 fővel szemben embercsempészés és további 10 fővel szemben közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

- ORFK Kommunikációs Szolgálat -


Nyíregyháza - Halálos közlekedési baleset történt Nyíregyháza és Nyírszőlős között. tovább »

Napkor - Három magyar rendszámú személygépkocsi ütközött össze péntek este a 41-es számú főúton, a 12-es kilométernél, a Napkori leágazásnál. tovább »

Debrecen - Félpályás útlezárás Debrecenben a Mikepércsi úton, a helységjelző táblánál. tovább »

Debrecen - Súlyos baleset történt vasárnap kora este Debrecenben a Monostorpályi úton, ahol két autó versenyezett. tovább »

Hajdúhadház - Többen megsérültek amikor összeütközött két személyautó szombaton délután Hajdúhadház külterületén, a 4-es és a 354-es számú főutak találkozásánál – közölte a megyei katasztrófavédelem. tovább »

Budapest, 2015. július 13., hétfő (MTI) - Kórházba szállítás közben meghalt az Üllői úti baleset egyik sofőrje, egy fiatal hölgy - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) sajtóügyletese az MTI-vel hétfő éjszaka. tovább »

Szeged, 2015. július 11., szombat (MTI) – Pénteken 731 határsértőt - köztük 135 gyermeket - tartóztattak föl a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-t. tovább »

Tatabánya, 2015. július 11., szombat (MTI) - Lelőtte anyját és az asszony élettársát egy tatabányai férfi szombat hajnalban a település felsőgallai városrészében. Az elkövető a rendőrökre is rálőtt - tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában