Helyi közélet

2015.07.02. 12:09

Fel akarta robbantani a saját házát a nyíregyházi férfi

Nyíregyháza - Elvágta a gázcsövet és gyufával a kezében kiabált, hogy felrobbantja a házat.

Nyíregyháza - Elvágta a gázcsövet és gyufával a kezében kiabált, hogy felrobbantja a házat.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság közveszély okozása bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást D. Gyula 62 éves nyíregyházi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. június 30-án családi házában elvágta a konyhában lévő gázcsövet és egy gyufával a kezében fenyegetőzve kiabált, hogy felrobbantja a házat.

A segítségére siető hozzátartozói az udvaron elzárták a főcsapot, majd értesítették a rendőrséget. A helyszínre érkező járőrök a 62 éves helyi lakost otthonában elfogták és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a városi rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták, aki beismerő vallomást tett. Elmondása szerint nagyon megbánta a tettét, csak aznap elkeseredett volt magánéleti gondjai miatt. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai D. Gyulát őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában