Helyi közélet

2015.08.29. 19:00

Több helyen is a tűz okozott gondokat - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. augusztus 29-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. augusztus 29-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Három vasúti kocsiból álló szerelvény villanymozdonyának nagyfeszültségű tere gyulladt ki szombat délelőtt Kisvárdán, a Vasútállomáson. A kisvárdai hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat, személyi sérülés nem történt, a vonaton utazók a következő menetrendszerinti járattal mehettek tovább. Az eset a vasúti közlekedésben fennakadást nem okozott.

Másfél hektáron foltokban égett a nádas szombat délelőtt Kemecse külterületén. A nyíregyházi hivatásos- és az ibrányi önkormányzati tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámokkal akadályozták meg a lángok továbbterjedését.

Egy hektáron égett egy gyümölcsös aljnövényzete szombat délután Gyügyén, ahol a tűz átterjedt egy kukoricásra is. A fehérgyarmati katasztrófavédelmi őrs tűzoltói fékezték meg a lángokat, személyi sérülés nem történt.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában