Helyi közélet

2015.09.21. 09:30

A tolvajoknak is kell ősszel a vitamin: vitték a körtét és a diót - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. szeptember 20-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. szeptember 20-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság 2015. szeptember 20-án 21 óra 50 perckor a vásárosnaményi vasútállomáson elfogta T. Tamás 21 éves helyi lakost. A férfi ellen a Vásárosnaményi Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra és bűnügyi őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 28 éves, valamint egy 23 éves tarpai lakos ellen. A két férfit 2015. szeptember 20-án 10 óra 50 perckor egy Tarpa külterületén lévő mezőgazdasági területen a tulajdonos tetten érte, miközben diót kíséreltek meg eltulajdonítani. A rendőrök a két helybeli férfit előállították a rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Máriapócsi Rendőrőrsének járőrei 2015. szeptember 20-án 16 óra 35 perckor Pócspetri belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a 24 éves férfi a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll, ezért előállították a rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást L. János 26 éves, valamint L. József 31 éves rozsályi lakosok ellen. A két férfit 2015. szeptember 20-án 19 órakor Rozsályban igazoltatták a rendőrök. Az intézkedés közben elmondták, hogy a náluk lévő több tíz kilónyi körtét, egy közeli gyümölcsösből tulajdonították el. A rendőrök a két férfit a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában