Helyi közélet

2015.09.01. 13:38

Megkérdeztük: Ön szerint megyénket mennyire érinti a migránshelyzet?

Nyíregyháza - <span class="namen">Nagy Sándor</span> komolyan tart attól, hogy megyénkbe is egyre több migráns érkezhet a jövőben. – Valahogy el kellene érni, hogy be se jöjjenek a határainkon belülre, de ha már bejöttek, vissza kell őket toloncolni. 

Nyíregyháza - Nagy Sándor komolyan tart attól, hogy megyénkbe is egyre több migráns érkezhet a jövőben. – Valahogy el kellene érni, hogy be se jöjjenek a határainkon belülre, de ha már bejöttek, vissza kell őket toloncolni. Vajsz Petra is úgy véli, hamarosan még komolyabbra fordulhat a helyzet. – Szerintem a migránsok nagy része nem a háborús helyzet miatt jön át Európába.

Nagy Gábor úgy gondolja, bennünket nem érint annyira ez az ügy, mint a déli határ közvetlen környezetében fekvő településeket. – Nem könnyű kezelni a helyzetet. Nagyon sokan vannak, akik valóban megérdemlik a menekültstátuszt.

Seres László szerint Magyarországon leginkább a magyarok vannak elnyomva, éppen ezért nem érti, miért a migránsokat kell támogatni, miért nem a becsületesen dolgozó honpolgárokat. – Aki már valahogy bejut az országba, azt hagyni kell továbbmenni nyugatra.

Garai János úgy véli, nem Szabolcsban tetőzik a migránshullám, és szerinte nem szabad ezeket az embereket tömegével az országba engedni. – Minden tekintetben mások vagyunk, mint ők.

Vass Miklós szerint tehetetlenül szemlélik honi politikusaink a helyzetet. – Sajnálom azokat az asszonyokat és gyerekeket, akiknek el kellett hagyniuk a hazájukat.

KM-TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában