Helyi közélet

2015.10.07. 07:51

A szülinapját ünnepelte az áldozat, testvére lelt rá a vérbefagyott testre

Baktalórántháza - Nehezen mozgó, törékeny ember volt az áldozat. A születésnapját ünnepelte hétfőn, kedden vérbe fagyva a saját testvére talált rá.

Baktalórántháza - Nehezen mozgó, törékeny ember volt az áldozat. A születésnapját ünnepelte hétfőn, kedden vérbe fagyva a saját testvére talált rá.

A kiérkező rendőrök körbezárták a szomszédos házaknál az utcát, csak az ott lakókat engedték be. A futballpálya melletti utcában ritkán látott forgalom zajlott. Az egyik ház udvarára érkezésünkkor hajtott be a tulajdonos, és elmondta: úgy tudják, hogy az áldozathoz, aki nehezen mozgó, törékeny ember volt, gyakran járt egy helyi barátja. Hétfő este az ivócimbora vitt magával még egy embert azért, hogy ott aludhasson a születésnapját ünneplő áldozat házában. Volt is nagy zaj, de estére megszűnt.

Kedden reggel érkezett meg a férfi bátyja, aki vérbe fagyva találta a testvérét. A rendőrségi kordon másik oldalán sem akarták az utcabeliek, hogy a nevük kiderüljön, de azt elmondták: állítólag egy közeli kocsmában ünnepeltek a cimborák, és egy ott lévő kamera is segítette a rendőrök munkáját.

A megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást, és elrendelték egy 30 éves kölcsei lakos körözését. A férfit kedden délután Baktalórántháza közelében egy szolgálaton kívül lévő rendőr felismerte, és értesítette kollégáit. A férfit előállították és kihallgatták.


Baktalórántháza - 2015. október 6-án reggel baktalórántházi otthonában holtan találtak rá egy 61 éves férfira. tovább »

Nyíregyháza, 2015. október 6., kedd (MTI) - Elfogta a rendőrség a baktalórántházi gyilkosság miatt körözött férfit - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel. tovább »

Baktalórántháza - Holtan találtak egy 61 éves férfira a lakásán. Az elsődleges adatok alapján idegenkezűség okozta a halálát, a rendőrség egy 30 éves kölcsei lakost gyanúsít a gyilkossággal. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában