Helyi közélet

2015.10.28. 15:37

Jobbik-sajtótájékoztató: Vitára hívja a Jobbik a Fideszt földügyben

Nyíregyháza - – Sajtónyilvános vitára hívja a Jobbik a Fidesz bármely képviselőjét a nemzeti földvagyon privatizációja kapcsán – jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Adorján Béla, az ellenzéki párt megyei elnöke.

Nyíregyháza - – Sajtónyilvános vitára hívja a Jobbik a Fidesz bármely képviselőjét a nemzeti földvagyon privatizációja kapcsán – jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Adorján Béla, az ellenzéki párt megyei elnöke. – Az itt élők sorsa nagyban függ a termőföldtől, amit a kormánypárt jól felfogott önérdekből áruba akar bocsátani. Ha a fideszes (szak)politikusok közül bárki képes megmagyarázni nekünk, illetve a lakosságnak, hogy mindez a magyar népért van, nem pedig ellenük, hát tegye meg! A nyilvános vita helyszínét, időpontját arra a kormánypárti képviselőre bízzuk, aki – záros határidőn belül – hajlandó „felvenni a kesztyűt”. A Jobbik Magyar Zoltánt, a mezőgazdasági bizottság tagját kérte fel a szakpolitikai vitára. A Fidesznek észszerű magyarázattal kell(ene) előállnia, miért akarja áruba bocsátani a szinte utolsó megmaradt nemzeti kincsünket, a magyar földet, s elvárjuk, hogy hallgassák meg a Jobbik érveit is, miért nem hajlandó támogatni ezt a programot – mondta el Adorján Béla.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában