Helyi közélet

2015.11.26. 13:19

TOP 100: ki kapja az idei díjat?

Nyíregyháza - Ma mutatjuk be a friss TOP 100 Magazinunkat a legsikeresebb megyei vállalkozásokkal

Nyíregyháza - Ma mutatjuk be a friss TOP 100 Magazinunkat a legsikeresebb megyei vállalkozásokkal

Igazi csemegével szolgálunk a gazdaság iránt érdeklődőknek, elkészült a legfrissebb TOP 100 Magazin, s ahogy megszokhatták már az olvasók: most is rendkívül tartalmas, érdekes adatokkal, információkkal, elemzésekkel. Köszönhető ez annak az együttműködésnek, amely a Kelet-Magyarország, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-alföldi Regionális Adó Főigazgatósága és természetesen a megyei igazgatósága, valamint a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamra között jött létre lassan tíz évvel ezelőtt. Közösen tartunk hű tükröt megyénk gazdasági élete és annak szereplői elé, és újra jogos büszkeséggel tekinthetünk vissza az elért eredményeikre.

Elismerés illeti teljesítményükért azokat a cégvezetőket is, kiknek munkája hosszú évek, évtizedek óta sikeres, és ebben a sikerben a közjó szolgálata is fellelhető: úgy mint foglalkoztatás, adózás, társadalmi felelősségvállalás, vagy egyszerű példamutatás. Éppen ezért alapítottuk meg a TOP 100 Gazdasági Díjat, melyet 2010-ben adtunk át először. Hogy ebben az évben ki veheti át, az kiderül ma délután Nyíregyházán, a Hotel Korona dísztermében, ahol a 2015. évi TOP 100 rendezvényünket tartjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában