Helyi közélet

2015.12.21. 13:04

Ajándékokat vitt a rendőrség és a NAV a gyermekosztályra

Nyíregyháza - Rendőrök és a NAV munkatársai érkeztek hétfő délelőtt Nyíregyházán, a Jósa András kórház gyermekosztályára.

Nyíregyháza - Rendőrök és a NAV munkatársai érkeztek hétfő délelőtt Nyíregyházán, a Jósa András kórház gyermekosztályára. Többször fordultak a kiskocsival, annyi ajándékot gyűjtöttek. - A kis ápoltak számára ez a nem várt de kedves gesztus könnyebbé teszi a bezártság és a kezelésekkel járó nehézségek elviselését - tudtuk meg Csüllög Zsuzsanna főorvostól. A rendőrség részéről Ferenc Róbert r. ezredes hozzátette: évek óta járjuk karitatív céllal a különböző intézményeket, ez az első alkalom, hogy a kórházba érkeztünk, örömmel vettük pár éve a NAV Regionális Igazgatóságának csatlakozását a kezdeményezéshez, szándékunk szerint azoknak a gyermekeknek akartunk mosolyt csalni az arcára, akik a karácsonyt az egészségük érdekében kénytelenek e falak között tölteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában