Helyi közélet

2015.12.13. 08:59

Bunyózni hívta a járőröket a tiszavasvári férfi - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. december 12-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. december 12-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást Sz. Ferenc 50 éves helyi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. december 12-én egy nyíregyházi áruházban ruházata alá rejtve eltulajdonított egy mobiltelefont. A rendőrök a férfit elfogták és bűnügyi őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság rendzavarás szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 38 éves helyi lakos ellen. A férfi 2015. december 12-én egy Tiszavasváriban lefolytatott rendőri intézkedés során agresszíven viselkedett, majd verekedésre hívta a járőröket. Az egyenruhások a férfit előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság 2012. december 12-én lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vette őrizetbe A. Dávid 19 éves kispaládi lakost, aki előző nap betört egy tiszabecsi élelmiszerboltba, ahonnan készpénzt, szeszesitalokat és parfümöt tulajdonított el.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 21 éves és egy 48 éves nyírbogdányi lakos ellen. A két férfi 2015. december 12-én egy Nyírbogdány külterületén lévő erdőből tíz mázsa fenyőfát tulajdonított el. A rendőrök az elkövetőket előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe egy 16 éves tiszavidi lakost, aki 2015. december 12-én egy tiszavidi vendéglátóban kiabált és zaklatta a vendégeket.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában