Helyi közélet

2015.12.18. 19:08

Új klippel jelentkezett Jennifer

Nyírmada - Szirota Jennifer, Nyírmada büszkesége vadonatúj videoklippel jelentkezett karácsony előtt.

Nyírmada - Szirota Jennifer, Nyírmada büszkesége vadonatúj videoklippel jelentkezett karácsony előtt.

„Mint Cserháti Zsuzsa fénykorában. A hang, a zene, a szöveg – telitalálat!” „Nagyon szép, finom dallamok, tehetséges zenészek, gratulálok, tetszik!” „Le a kalapáccsal!” „Szuper, szuper, szuper!” – íme, néhány komment a legnépszerűbb videomegosztón látható, hallgató vadonatúj kliphez. Szirota Jennifer&Király István: Ez mind én vagyok.

Magáénak érzi

– A szívem, a lelkem benne van ebben is. Közös albumunk dalait Király István írta, ő egy mátészalkai gitáros-zeneszerző. Van köztük lírikus, tempósabb, blues-rockos stílusú is. István olyan dalokat írt, amik teljesen tükrözik a zenei világomat, épp ezért mindegyiket a magaménak érzem. Ez alapvetően fontos az előadónak – fejtegette a nyírmadai kötődésű Szirota Jennifer. Öt esztendeje, a 2010-es X-Faktorban tűnt fel először, ahol egészen a mentorok házáig sikerült eljutnia. Utána a Csillag Születik-ben próbált szerencsét, ott döntős lett.

KM-LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában