Helyi közélet

2016.01.26. 11:23

Kitüntetett kollégisták Záhonyban

Záhony - Az óesztendőben több rangos elismerésben részesültek a záhonyi Dr. Béres József Kollégium kiemelkedő teljesítményt nyújtott diákjai.

Záhony - Az óesztendőben több rangos elismerésben részesültek a záhonyi Dr. Béres József Kollégium kiemelkedő teljesítményt nyújtott diákjai.

Tavasszal életmentő cselekedetéért Aros Gábor (Benk) a fővárosban vehette át Konráth Károly belügyi államtitkártól a Bátorságért Érdemjelet. Ágij Adriennt (Tuzsér) sokrétű és eredményes közösségi tevékenységéért a városjubileumi ünnepségen részesítette elismerésben a helyi önkormányzat. A ballagási ünnepségen Drágár Henriettát (Ófehértó) tanulmányi és közösségi munkájáért Kandó Kálmán Plakettel jutalmazta az intézmény tantestületének döntése alapján Bodnár Attila Sándor igazgató. Tancsik Róbertet (Nyíregyháza) sokrétű karitatív tevékenységét a Magyar Vöröskereszt Országos Igazgatósága díjazta Elismerő Oklevéllel. Az OKJ-s szakon végzős Kiss Henriettát (Szernye, Kárpátalja) kiemelkedő tanulmányi eredményéért és kollégiumi közösségi aktivitásáért Kandó Kálmán Plakettal jutalmazta az intézményvezetés, míg Dajka Dalmát (Petneháza) eredményes tanulmányaiért és szerteágazó közösségi munkájáért a fővárosi Béres Alapítvány ismerte el Dr. Béres József-díjjal.

- Katona Dávid -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában