Helyi közélet

2016.02.12. 13:25

A megkérdezettek nem nagyon élnek a Torkos csütörtök adta lehetőséggel

Nyíregyháza - – Szeretek főzni, „kísérletezgetni”, de inkább a megszokott ételeket fogyasztjuk. – Az idén nem nagyon reklámozták a Torkos csütörtököt – jegyezte meg <strong>Kisari Edit</strong>, majd elárulta: hetente legalább egyszer étteremben vacsorázik a kollégáival, csapatépítő jelleggel.

Nyíregyháza - – Szeretek főzni, „kísérletezgetni”, de inkább a megszokott ételeket fogyasztjuk. – Az idén nem nagyon reklámozták a Torkos csütörtököt – jegyezte meg Kisari Edit, majd elárulta: hetente legalább egyszer étteremben vacsorázik a kollégáival, csapatépítő jelleggel.

– Ugyan hallottam már róla, de még soha nem mentem Torkos csütörtökön étterembe, csak hogy féláron ehessek. Lehet, hogy az idén kipróbálom. Még nem késtem el, hiszen sok helyen pénteken és szombaton is tart az akció! – válaszolta kérdésünkre a kótaji Németh Martin.

Pásztor Bence és családja ritkán ugyan, de járnak étterembe. – Torkos csütörtökön még nem voltunk, ha megyünk is, olyan helyekre, ahol már korábban megfordultunk, és ízlett a konyhájuk – árulta el az orosi fiatalember.

– Soha nem vettem részt ebben az akcióban. Ilyenkor, gondolom, nagyon zsúfoltak az éttermek. Családi körben néha beülünk ebédelni valahová, de ilyenkor is inkább a hagyományos ételek mellett döntünk – árulta el a nyíregyházi Varga Péter.

– Többször terveztük már, de valahogy soha nem jött össze – mesélte sajnálkozva Géci István.

Felesége, Géci Tímea elmondta: mióta megszületett a kislányuk, ritkán járnak el otthonról.

 

 

KM-CsA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában